Klikko tilbyder søgemaskineoptimering af høj kvalitet

29 november 2016
Astrid Pedersen

God, veltilrettelagt SEO (Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering) kan betyde forskellen på, om din webshop bliver en succes eller en fiasko. Alt for mange begår den store fejl at antage, at bare de bygger en flot webshop og sælger et godt produkt, vil kunderne klikke ind helt af sig selv. Men konkurrencen på de online platforme er så skarp, at det aldrig vil kunne være en bæredygtig strategi at satse på, at din webshop i sig selv trækker kunderne ind.

 

Hvis vi skal gå dybere ind i betegnelsen SEO, dækker den over forskellige tiltag, som forbedrer såvel din webshops søgbarhed som placeringen på søgemaskinerne SERPs. En SERP er en Search Engine Result Page, det vil sige, den resultatside, som fremkommer, når en potentiel kunde søger på et ord eller en sætning på én af søgemaskinerne – for eksempel ”løbesko”, ”billige løbesko” eller ”køb løbesko”. Onsite SEO er de tiltag, som vedrører selve websitet, og som du i meget høj grad selv kan lave. Du kommer et langt stykke hen ad vejen ved at forfine din onsite SEO, og dette kan du gøre ved for eksempel at lade samtlige tekster – brødtekst, produktbeskrivelser, blog-artikler og andre relevante tekster – skrive af en erfaren SEO-skribent, som ved, hvorledes man optimerer indholdet af en tekst i forhold til de søgeord, du gerne vil findes på.

Det er dog væsentligt at bemærke, at godt indhold i sig selv ikke udgør god SEO – velskrevne tekster, som beskriver dine produkter og ydelser, er meget vigtige i forhold til promovering af din webshop eller website, men de kan ikke stå alene. God og vidtfavnende promovering af dit indhold er et essentielt tiltag for at opnå den nødvendige awareness i dit publikums, og ikke mindst søgemaskinernes, bevidsthed. Dette opnås ved det, der under en bred kam betegnes som offsite SEO, og hvis vigtigste bestanddel er ekstern linkbuilding og backlinking fra websites med høj autoritet. Og offsite SEO er det tiltag, som gør den helt store forskel i forhold til din websites placering hos Google – magien opstår for alvor i samspillet mellem en website, der har været igennem omfattende søgemaskineoptimering, og offsite SEO i form af kvalitets linkbuilding.

Klikko er en SEO virksomhed, som har beskæftiget sig med SEO og linkbuilding i mange år. Kontakt Klikko i dag og få et godt tilbud på offsite SEO af høj kvalitet – Klikko har erfaringen og ekspertisen til at kunne tilbyde dig professionel hjælp med din SEO.

 

Flere Nyheder