Lad et erfarent rekrutteringsbureau hjælpe med de nye medarbejdere

14 August 2018
Astrid Pedersen
Lad et erfarent rekrutteringsbureau hjælpe med de nye medarbejdere

Er du som virksomhedsejer eller HR ansvarlig på jagt efter nye medarbejdere? Så bør du overveje din rekrutteringsstrategi grundigt. Det er nemlig en både omstændelig og tidkrævende proces, som ikke bør gennemføres halvhjertet. Der er kamp om de stærke ressourcer på det danske arbejdsmarked, og du ønsker – som de fleste – at tiltrække de helt rigtige kandidater. Men hvordan gør man sit forarbejde rigtigt, så man kan sikre, at man får de rette kompetencer ind i de rette stillinger?

Få hjælp fra et rekrutteringsbureau, når du skal planlægge virksomhedens personalestrategi

For det første er det vigtigt at få afklaret, hvilke kompetencer virksomheden får brug for i fremtiden. Er der tale om stillinger, som skal besættes som led i en vækst strategi, er det essentielt, at arbejdsområderne ikke begrænses i forhold til virksomhedens nuværende arbejdsområder, men kan følge med i udviklingen og danne grundlag for ekspansion. For at vurdere omfanget af opgaver, sådan en stilling bør indeholde, er det en god idé at alliere sig med en professionel inden for feltet.

Hvis du vælger at få et rekrutteringsbureau med på banen, kan du bruge dette som sparring partner, når du skal klarlægge virksomhedens nuværende og fremtidige behov – specielt når det handler om personale og ansættelser. Di rekrutteringskonsulent kan samtidig komme med inputs til de øvrige kvalifikationer, menneskelige såvel som faglige, som din nye medarbejder bør besidde for at psse ind i din virksomhed.

Lad et rekrutteringsbureau forestå ansættelsesprocessen

For det andet er det vigtigt at gøre sig klart, at selve rekrutteringen er et omfangsrigt og ressourcekrævende projekt, som du muligvis ikke er rustet til at klare på egen hånd. Et rekrutteringsbureau kan hjælpe dig med alt fra opsætning af stillingsannonce til gennemlæsning af ansøgninger samt afholdelse af samtaler og udvælgelse af egnede kandidater – og dermed spare dig for meget besvær. Læs mere om det danske rekrutteringsbureau https://www.dedikation.dk/ 

More articles