Tømning af dødsbo – et spørgsmål om tillid

15 September 2018
admin
image

editorial

Det er ikke rart, at miste én man har kær

Livet varer som bekendt ikke evigt, og på ét eller andet tidspunkt vil vi alle opleve at miste én vi holder af.

Det kan være en svær situation og en svær tid, for det er af gode grunde ikke noget, som man kan forberede sig på. Men når det sker, så skal man foretage nogle valg og nogle og træffe nogle beslutninger, som kan være særdeles svære at tage.

Hvad skal du eksempelvis gøre med den afdødes efterladte indbo? Skal du gemme det hele for mindernes skyld, skal du forære det hele væk eller måske bare sælge det?

Få hjælp af en fagmand

Mange mennesker vælger at sælge indboet til en fagmand, som kan tage det hele med og betale en fair pris. Men du vil trods alt gerne have, at det bliver solgt til nogle ,som viser den afdøde en vis respekt. Derfor skal du finde en fagmand med speciale i opkøb, tømning, rydning samt vurdering af dødsbo.

Det kan eksempelvis være en professionel marskandiser, som du finder ved at klikke på linket i denne sætning.

Du får en helt igennem seriøs behandling og en fair vurdering af dine genstande. Det er gratis at få et tilbud, og du kan stole på, at der er tale om højeste dagspris. Det hele foregår sobert, effektivt og med konduite, så du også kan tage afsked med dine kære med en rolig fornemmelse i maven.

Mange års erfaring 

Denne marskandiser har over 30 års erfaring i tømning af af dødsboer, og så lang tid holder man kun, hvis standarden er høj. 

Desuden bliver alle aftaler naturligvis noteret ned på papir, og desuden afregnes der altid med det samme enten kontant eller via bankoverførsel. 

Nu ved du hvor du skal hen, hvis du har et dødsbo, som du gerne vil afhænde på en sober måde. 

More articles